TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

RED STRIPE zgrada raspolaže sa najsavremenijim tehnološkim rešenjima.

U KANCELARIJAMA

Kancelarijski prostor je klimatizovan, sa vrhunskom kontrolom temperature, vlažnosti vazduha i buke. Četvoro-cevni fan coil sistem obezbeđuje prijatnu temperaturu tokom cele godine. Na kraju, bitno je pomenuti i korišćenje 100% svežeg vazduha za ventilaciju prostora.

Nivo buke u kancelarijama je maks. 35 dB.

U OBJEKTU

Svi tehnološki procesi, osvetljenje u prostorijama, vrata, sistem grejanja i hlađenja i svi potrošači energije su kontrolisani i nadgledani uz pomoć sofisticiranog centralnog Siemens BMS sistema, karakterističnog za velike poslovne objekte.

Pristup objektu i kancelarijama kontrolisan je kontrolom pristupa sa pristupnim karticama, modernim sistemom interfona i savremenim CCTV sistemom za nadzor.

IT REŠENJA I PRIKLJUČCI

U OBJEKTU

Korisnicima su obezbeđeni svi tipovi internet konekcija: optički, kablovski, bežični i ADSL. Sve priključke obezbeđuju renomirani internet provajderi.

U slučaju da nije zainteresovan za usluge nekog od postojećih provajdera, klijent je u mogućnosti da angažuje i ostvari konekciju sa svojim omiljenim provajderom.

Pored internet priključaka, objekat RED STRIPE poseduje i priključak na kablovsku TV.

U KANCELARIJAMA

IT i energetski priključci neophodni za nesmetan rad postavljeni su u podu kancelarijskog prostora, korišćenjem fleksibilnih podnih kutija.

OSTALO

Ako želite da saznate još detalja o objektu ili ste zainteresovani za iznajmljivanje poslovnog prostora, molimo kontaktirajte nas.